KM i pimpel 2004!

tillbaka till första sidan...

Det låg en hel del förväntan i luften, när klubbmästaren i pimpel skulle koras...

 

Lördagen den 6 Mars 2004 samlades 20stycken medlemmar ur KFK Gäddan, för att göra upp om den åtråvärda titeln; "klubbmästare i pimpel 2004".

 

 

Tävlingen gick av stapeln på sjön Freden för andra året i rad.

 

Klockan tio gick startskottet och det var med förväntan alla borrade sig igenom den tre decimeter tjocka isen, vilket för några juniorer innebar ett tufft arbete. Vilket kanske var vad några behövde, då den kyliga morgonen och den lite snåla blåsten ännu inte hunnit betvingas av den välkomna solen.

 

Det dröjde en stund innan den första abborren fick göra ett kort besök ovanför isen, för att sedan bli släppt tillbaka. Tävlingen gällde flest fiskar och deltagarna fick själva räkna hur många dom fick.

Nu visade det sig, att det inte skulle medföra några större problem, för dom få som fångades dom kom fångstmannen lätt ihåg.

 

Alla fick i alla fall sol och frisk luft!

 

 

 

Det fångades totalt bara 21 abborrar under dessa två timmar och tyvärr var det ingen som fångades av någon junior. Vilket innebär att Marcus fortfarande är regerande klubbmästare i pimpel för juniorer.

 

Ny klubbmästare för seniorerna blev Jan-E. Och på andra plats kom fjolårets klubbmästare. Tredjeplatsen lyckades Stefan knipa.

 

 

 

Vi skickar också ett stort tack till Sportfiskeboden!

 

 

 

 

 

 

av Peter Josefsson